Izbori konferencije sv. Matej Bizovac 2014 g.
Izbori konferencije sv. Matej Bizovac 2014 g.

Izbori konferencije sv. Matej Bizovac 2014 g.

Dana 23. srpnja 2014 g. dogodio se jedan lijepi događaj u konferenciji sv. Mateja iz Bizovca, naime nakon dosta vremena izabrali smo novu predsjednicu konferencije i zahvalili dosadašnjoj koja je mandat dsadašnjeg predsjednika Igora Pranić odradila do kraja i ovim putem joj se zahvaljujemo na trudu, ljubavi i radu koji nije bio mali.
Nova predsjednica gsp. Romana Kranjčević je istaknuta članica crkvenog života u župi i dipl. pravnica, majka četvoro djece i kako naglašava u obračanju ima namjeru povesti konferenciju u duhu sv. Vinka i zajedništva gdje neće novac biti u prvom planu nego dolazak potrebitima u pomoć onih potreba koje su naglašene kroz njihove duhovne potrebe a naravni i materijalne onoliko koliko će mo moći pomoći. Dakle duhoni život i življenje evandjelja je temelj svega, a naravno i obitelj koja trenutno nemože sama.
Nadalje predsjednica govori o svojim iskustvima u radu socijalnog karaktera te izradi projekata lokalnog karaktera a i Evropske Unije.
Očekujemo te Romana i želimo ti svu sreću raditi sa nama.
Još nešto lijepo nam se dogodilo večeras, i to u smislu budučnosti, naime bračni par Tanja i Ante Kardum su se priključili članstvu konferencije i obitelji sv, Vinka što je svakako poticaj i novim osobama koje su prepoznale naš rad u župi, a takvih je još nekoliko i to mahom mladih ljudi.
Po završetku radnog dijela nastavili smo se družiti uz okrijepu i razmjenu mišljenja o budučnosti a završili smo susret molitvom i odlaskom kući punih srdaca i rekli jednostavno: Hvala ti Isuse ponovo si pokazao koliko si velik.


predsjedništvo konferencije

Možda Vam se sviđa i ovo:

Učenici Osnovne škole Bilje pomažu potrebite preko konferencije Bezgrešnog začeća BDM Bilje

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE U OSNOVNOJ ŠKOLI BILJE Učenici i djelatnici osnovne …