Edukativna radionica

I ovu subotu smo učili kako se može lakše učiti.

Radionica je organizirana kao nastavak prethodne edukativne radionice u kojoj su sudionici učili načine bržeg učenja i pamćenja te održavanja koncentracije.

Voditeljica radionice Marina Hajdić iz VAK edukacijskog ureda pokazala je pet različitih metoda brzog čitanja. Na početku radionice Marina je ispričala nekoliko interesantnih činjenica o očima, mozgu i čitanju. Objasnila je kako vježbajući periferni vid možemo brže čitati i to koristeći neke od metoda koje je demonstrirala. Sudionici su pokušali prvo “normalno” pročitati tekst, a zatim su isprobali metode brzog čitanja uz pomoć voditeljice.

Na kraju radionice, Marina je s učenicima i roditeljima ponovila neke od memotehnika s prethodne radionice i nekoliko vježbi koncentracije.

Kako nam je bilo, pogledajte na slikama:

 

 

Ovaj tečaj je održan u sklopu projekta “Na vlastitom putu”, koji je financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Split, 21.11.2020.g.

Udruga sv.Vinka Paulskog u RH
Konf.sv.Duje Split-Mladi

Možda Vam se sviđa i ovo:

Radionica za učenike – izrada sapuna

Nakon uspješno provedene radionice “Izrade balzama za usne od prirodnih materijala”, u subotu 29.2.2020.g., naše vrijedne …