Godišnja Skupština udruge 2023.

U subotu 29. travnja 2023. godine održana je Godišnja izvještajna skupština Udruge sv. Vinka Paulskog u Republici Hrvatskoj na adresi sjedišta u Zagrebu u Gundulićevoj ulici.

Skupštinu je otvorila predsjednica Anđelka Samardžić, a vodstvo je prepustila dopredsjednici Ivani Buterin Gluić. Predsjednica je izrazila zadovoljstvo što su se članovi i ove godine okupili u velikom broju i iskreno zahvalila svima koji su se odazvali pozivu i došli na ovu Skupštinu. Posebne zahvale uputila je duhovniku udruge, duhovnicima konferencija, predstavnicama sestara milosrdnica i svim vjernim podupirateljima udruge.

Uvodnu molitvu predvodila je s.M. Gracijana Gracin iz Splita, a poticajne i ohrabrujuće misli podijelio je duhovnik udruge p. Dario Grbac u završnom dijelu dana te sve to okrunio klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom i svetom Misom u crkvi svetog Vinka Paulskog.

Skupština je odradila 23 točke dnevnog reda. Usvojena su sva izvješća prema dnevnom redu, donesen je plan rada  i financijski plan za iduću godinu.

Uz sve to za ovogodišnju skupštinu možemo reći da je bila posebno poticajna uz poruku: Čvrstimo naše temelje i gradimo naše zajedništvo jer to je zalog budućnosti naše udruge.

 

Katarina Kiš Badurina

 

 

Možda Vam se sviđa i ovo:

Održana izvještajna godišnja Skupština udruge za 2020. godinu

U vremenu od 22.08.2020. – 29.08.2020. godine elektronskim putem uspješno je odrađena Izvještajna godišnja  Skupština …