Zahvalnica za provedenu hum. akciju – Obit. Ivanković!

ZAHVALA ZA SUDJELOVANJE U HUMANITARNOJ AKCIJI „MOJ DOM!“

S danom 12.siječnja 2020.g. uspješno je završila humanitarna akcija „Moj dom“ , koja je pokrenuta s ciljem pomoći deseteročlanoj obitelji Ivanković iz Velike Gorice u prikupljanju novčanih sredstava za plaćanje duga banci.

Banci je isplaćen u cijelosti iznos po nagodbi, na ime kredita, odnosno iznos od 55.000,00 kn, a banka je pred sudom povukla ovrhu. Stoga je ovršni postupak koji se vodio protiv umirovljenice Rose Ivanković obustavljen.

Od viška novca koji je ostao nakon podmirenja iznosa po nagodbi banci, za obitelj Ivanković su kupljeni: štednjak, bojler i mašina za rublje.

U ime deseteročlane obitelji Ivanković iz Velike Gorice, te u ime Udruge sv.Vinka Paulskog, iskreno zahvaljujemo svim donatorima koji su se odazvali na ovu akciju, kao i svima koji su na druge načine pomogli da se isplati dugovanje banci i tako pomogli da deseteročlana obitelj Ivanković sačuva svoj jedini dom od prisilne ovrhe i prodaje.

Svojim doprinosom smo pokazali da imamo osjećaja i srca za one kojima je pomoć potrebna i da smo se spremni odazvati kada je najpotrebnije.

ISKRENO HVALA!

Udruga sv.Vinka Paulskog u RH, organizator i prijavitelj humanitarne akcije
Predsjednica: Anđelka Samardžić

Možda Vam se sviđa i ovo:

Olakšajmo život invalidnoj osobi

Olakšajmo život invalidnoj osobi Katici iz Osijeka uključenjem u humanitarnu akciju. Gospođa Katica Nožina Balić …