Rijeka dobrote koja teče
Rijeka dobrote koja teče

Rijeka dobrote koja teče

Vrijedne članice udruge svetog Vinka Paulskog iz Rijeke su se redovito u došašću okupljale subotom poslijepodne u svojim prostorijama, u Kresnikovoj ulici 15, i izrađivale božićne ukrase. Ukrase su nakon nedjeljnih misa ispred više crkava u Rijeci darivale vjernicima te su od dobrovoljnih priloga prikupile 4200 kuna. Novac su ovih dana upotrijebili za kupnju namirnica koje će onda u paketima odnijeti siromasima i tako ih uz kratku posjetu i razgovor darivati pred Božić.
Uz ove pakete na sam Badnjak već tradicionalno pekarnica Baškot iz Bakra  i ove godine Udruzi će donirati veću količinu kruha, raznih peciva i kolača koje će biti podijeljeni siromašnim obiteljima, bolesnima i usamljenima.
Tijekom jedne od radionica izrade ukrasa članove Udruge u Rijeci je posjetila predsjednica područnog vijeća Štefanija Prosenjak. Tom prilikom ih je pohvalila  za sve što su učinili protekle godine, upoznala sa budućim planovima i akcijama, te svih ohrabrila da u godini milosrđa njihova rijeka dobrote i dalje još više teče.
Miroslav Radić

Možda Vam se sviđa i ovo:

Učenici Osnovne škole Bilje pomažu potrebite preko konferencije Bezgrešnog začeća BDM Bilje

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE U OSNOVNOJ ŠKOLI BILJE Učenici i djelatnici osnovne …