POMOĆ OBITELJI TOMAŠEVIĆ iz Gale kraj Sinja !

UKLJUČITE SE I VI…

POMOĆ OBITELJI TOMAŠEVIĆ iz Gale kraj Sinja !

Na staru godinu 2012 u obiteljskoj kući ove obitelji zbog loših električnih instalacija izbio je požar koji je odnio sve sa sobom. Sve je izgorjelo u pola sata. Ništa se nije uspjelo spasiti pa ni slika pokojnog supruga i oca koji je preminuo nekoliko godina ranije, a kojeg cetinski kraj pamti kao najmlađeg hrvatskog branitelja koji je u rat krenuo sa 16 godina. Poslije nemilog događaja bilo je inicijativa za pomoć, nešto se i ostvarilo, a najviše toga se zaboravilo. Obitelj ima privremeni smještaj u Sinju, a san je ovoj samohranoj majci da trajno smjesti svoju obitelj u svoj neki kutak pa koliki bio. No tragedije nisu stale na spaljenoj kući. Pred sam kraj prošle godine za malu Karlu (10 god) su počeli zdravstveni problemi. Naizgled skoro beznačajan problem sa slijepim crijevom se zakomplicirao do same operacije sa upitnim ishodom. Prva operacija bila je 03.01.2015, nedugo nakon prve usljedila je druga (20.01.2015) i na današnji dan (26.02.2015) mala Karla leži u Splitu u bolnici jer joj se stanje ponovno pogoršalo.
Ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da se odazovu na ovaj naš apel za pomoć obitelji Tomašević – Potrebna im je sada prvenstveno financijska pomoć zbog dodatnih troškova oko liječenja kćerke Karle.
 
Svi koji se odluče pomoći svoj doprinos mogu uplatiti na broj žiro računa Hrvatske Poštanske banke HR2923900013211149235 , a račun glasi  na ime majke Snježane Tomašević.
 
HVALA SVIMA KOJI SE ODAZOVU I POMOGNU OVOJ OBITELJI U NEVOLJI !


Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem emaila na ssvp@ssvp.hr
ili na telefon 099 215 60 34 (Udruga sv.Vinka Paulskog u RH)

ssvp.hr, ožujak 2015

 

Anđelka

Možda Vam se sviđa i ovo:

Olakšajmo život invalidnoj osobi

Olakšajmo život invalidnoj osobi Katici iz Osijeka uključenjem u humanitarnu akciju. Gospođa Katica Nožina Balić …