Edukacijski seminar u Splitu
Edukacijski seminar u Splitu

Edukacijski seminar u Splitu

Mini duhovna obnova i seminar u Splitu

Dana 14 listopada 2017 g. u Splitu  ili točnije samostanu sestara Milosrdnica okupila se obitelj Područnog Vijeća Splitske Nadbiskupije Udruge sv. Vinka Paulskog. Sudjelovalo je 40- tak članova konferencija iz Splita, Makarske, Kaštela, Otoka Dalmatinskog, Brača, i nekolicine mladih konferencije Split, koji su paralelno bili i u projektu 72 sata .

Susret je počeo u 10 sati predavanjem našeg p. Darija koji je zaista tematski pogodio sve nas govoreći o odrastanju svakog člana u Vinkovoj Karizmi sve ovo vrijeme. Pridružio nam se i don. Pavo Banić koji iz Makarske koji je na kraju susreta u nekoliko motivirajućih riječi pozdravio cijeli susret i sve nas. Uz nekoliko pauza i puni duha imali smo zajednički ručak koji su organizirali vrijedni članovi konferencije iz Splita koji su nam priredili zaista lijepo osvježenje nakon prvog djela programa toga dana.

Nastavak dana je predsjednik Igor kroz prezentaciju na temu Beskućnici i podsjećanje na rad i način rada Udruge završio službeni dio programa. Zahvaljujući se predsjednik je zahvalio p. Dariju na  predavanju, zahvalio se sestrama na suradnji i ovaj put, predsjedniku Duji na angažiranosti, Luciji Vlahović na organizaciji, i svim članovima koji su sudjelovali na okupljanju.

Svetom misom koju je predvodio p. Dario završio je dan koji ćemo svi ponijeti u svojim srcima i nadam se opet naučeni nečim novim ali zasigurno trajno oplemenjeni zagovorom sv. Vinka i zahvaćeni mrežom ljubavi bl. Ozanama.

 

Split, 14. 10. 2017g.

Igor Pranić – predsjednik

 

 

Možda Vam se sviđa i ovo:

MREŽA LJUBAVI SE ŠIRI

Nema veće radosti od one kada se mreža ljubavi širi. Mnogim pratiteljima Udruge, kao i …