Naslovnica / Iz Konferencija / Duhovna obnova Riječkog Područnog Vijeća udruge sv.Vinka Paulskog
Duhovna obnova Riječkog Područnog Vijeća udruge sv.Vinka Paulskog
Duhovna obnova Riječkog Područnog Vijeća udruge sv.Vinka Paulskog

Duhovna obnova Riječkog Područnog Vijeća udruge sv.Vinka Paulskog

Zdrav duh ozdravlja i tijelo –

Udruga svetog Vinka Paulskog iz Rijeke priredila je, u subotu 17.svibnja, tradicionalnu proljetnu duhovnu obnovu za članice Kluba nada koji okuplja žene operirane od raka dojke. Obnova se odvijala u Lovranu u Domu za duhovne vježbe riječke nadbiskupije.
Na početku je nazočne pozdravila, dala kratki duhovni nagovor i predvodila molitvu krunice č.s. Renata Vugdelija. Slijedila je sveta misa koju je predvodio vlč. Mario Tomljanović koji je u nadahnutoj propovijedi pozvao svih na svakodnevno obraćenje i vjeru po kojoj možemo činiti čuda. Nakon mise je bio ručak te šetnja i druženje u prekrasnom okruženju s pogledom na more.
Popodnevni program je započeo projekcijom filma Četvrti zavjet o životu č.s Slave koja je bila cijeli život misionarka u Paragvaju gdje je umrla na glasu svetosti. Iza toga smo se pomoću ppt prezentacije upoznali s djelovanjem Udruge sv. Vinka zadnjih pet godina. Duhovna obnova je završila predstavljanjem novoizišle knjige meditacija Milosno vrijeme Miroslava Radića koju je predstavio i čitao odabrane dijelove sam autor.Miroslav Radić

Možda Vam se sviđa i ovo:

Korona nije spriječila korizmene radionice

Usprkos koroni i ove godine vrijedne članice Udruge svetog Vinka Paulskog iz Rijeke održavale su …