Duhovna obnova Riječkog Područnog Vijeća udruge sv.Vinka Paulskog
Duhovna obnova Riječkog Područnog Vijeća udruge sv.Vinka Paulskog

Duhovna obnova Riječkog Područnog Vijeća udruge sv.Vinka Paulskog

Zdrav duh ozdravlja i tijelo –

Udruga svetog Vinka Paulskog iz Rijeke priredila je, u subotu 17.svibnja, tradicionalnu proljetnu duhovnu obnovu za članice Kluba nada koji okuplja žene operirane od raka dojke. Obnova se odvijala u Lovranu u Domu za duhovne vježbe riječke nadbiskupije.
Na početku je nazočne pozdravila, dala kratki duhovni nagovor i predvodila molitvu krunice č.s. Renata Vugdelija. Slijedila je sveta misa koju je predvodio vlč. Mario Tomljanović koji je u nadahnutoj propovijedi pozvao svih na svakodnevno obraćenje i vjeru po kojoj možemo činiti čuda. Nakon mise je bio ručak te šetnja i druženje u prekrasnom okruženju s pogledom na more.
Popodnevni program je započeo projekcijom filma Četvrti zavjet o životu č.s Slave koja je bila cijeli život misionarka u Paragvaju gdje je umrla na glasu svetosti. Iza toga smo se pomoću ppt prezentacije upoznali s djelovanjem Udruge sv. Vinka zadnjih pet godina. Duhovna obnova je završila predstavljanjem novoizišle knjige meditacija Milosno vrijeme Miroslava Radića koju je predstavio i čitao odabrane dijelove sam autor.Miroslav Radić

Možda Vam se sviđa i ovo:

Učenici Osnovne škole Bilje pomažu potrebite preko konferencije Bezgrešnog začeća BDM Bilje

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE U OSNOVNOJ ŠKOLI BILJE Učenici i djelatnici osnovne …