BOŽIĆNA AKCIJA

Humanitarna akcija u DJEČJEM VRTIĆU „Grlica“

Djeca Dječjeg vrtića Grlice iz Bilja ove su godine bili sudionici humanitarne akcije. Humanitarne aktivnosti proveli su u suradnji s Udrugom sv. Vinka Paulskog u Republici Hrvatskoj Konferencija: Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marija – Bilje.

Ovakvim akcijama, posebno u ovo doba godine, željeli smo kod djece probuditi empatiju i želju za pomoć drugome … Tako su ove godine, u želji da omoguće djeci da  osjete radost darivanja i pomaganja drugima, organizirali božićnu humanitarnu akciju – djeca Dječjeg vrtića Grlica uključena su u izradu i prodaju prirodnih rukotvorina … jer onaj tko daje od sebe i sam postaje bogatiji …

U akciju su uključene i obitelji djece, roditelji, bake i djedovi koji su za simbolične iznose kupovali prigodne božićne predmete i ukrase koje su izradila djeca i odgajatelji dječjeg vrtića Grlica.

Prikupljeni novac donirali su Udruzi sv. Vinka Paulskog u Republici Hrvatskoj Konferenciji: Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marija – Bilje koja kroz različite aktivnosti brine o potrebitima, te će novac proslijediti onima kojima je najpotrebniji. Vjerujemo da će ostvariti svoj cilj i svojim skromnim doprinosom učiniti nekome Božić veselijim.

Ovom prilikom želimo zahvaliti svima koji su se odazvali pozivu i uključili u ovu akciju.

Vjerujemo kako će svaki mali dar za nekoga biti velika stvar.

 

Dječji vrtić „Grlica“ i Udruga sv. Vinka Paulskog u Republici Hrvatskoj Konferencija: Bezgrešnog začeća Blažene Djevice Marija – Bilje

Možda Vam se sviđa i ovo:

Učenici Osnovne škole Bilje pomažu potrebite preko konferencije Bezgrešnog začeća BDM Bilje

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE U OSNOVNOJ ŠKOLI BILJE Učenici i djelatnici osnovne …