MILOSNI SUSRET SA SVETIM LEOPOLDOM
MILOSNI SUSRET SA SVETIM LEOPOLDOM

MILOSNI SUSRET SA SVETIM LEOPOLDOM

Dijelim radost s vama, dragi članovi Udruge, što sam mogao hodočastiti u Zagreb i izbliza vidjeti i dotaknuti prozirni sarkofag s neraspadnutim tijelom našeg svetog Leopolda Bogdana Mandića. Doživio sam jedno dubinsko duhovno prosvjetljenje i pročišćenje cijelog svoga dosadašnjega života i duboku radost u duši koju ne mogu opisati.

Vjerujem da ste i vi mnogi bili u Zagrebu i doživjeli puno milosti i uslišanja pri susretu sa svetim Leoplodom, malim rastom a velikim duhom. On je otišao iz Hrvatske ali je ostao u srcima tisuća vjernika koji su mu hodočastili i otvorili svoja srca i duše. Sveti Leoplod je imao mnoge darove a jedan od njih je i dar spoznanja pa je mogao vidjeti teškoće u dušama nebrojenih vjernika koje je neumorno ispovijedao.

Budimo i mi spremni zaviriti u svoje duše i duše naših bližnjih i očistimo ih od svega što ih opterećuje i udaljuje od Gospodina. Budimo Leopoldi mnogim duhovnim siromasima oko nas i pomognimo im približiti se Bogu jer je on pravo i neprolazno bogatstvo. Moli za nas sveti Leopolde!

Uz pozdrav u Gospodinu od Miroslava Radića iz Rijeke!

Možda Vam se sviđa i ovo:

(DO)ŽIVIMO RADOST BOŽIĆA