HVALA VAM DOBRI LJUDI !

Dana 11. kolovoza 2020. godine zatvoren je posebni žiro račun te je time završena  tromjesečna humanitarna akciju pod nazivom „KAP  LJUBAVI  ZA  LABORATORIJ ŽIVOTA“  kojoj je bio cilj prikupiti sredstava za nabavu medicinske opreme za potrebe Klinike za dječje bolesti Kliničkog bolničkog centra Split. Provedba akcije održavala se putem medijske promocije i javnim prikupljanjem sredstava s naznačenim posebnim brojem žiro računa, otvorenim za prikupljanje novčanih sredstava za ovu humanitarnu akciju. Također je Ministarstvo zdravstva bilo načelno suglasno s namjerom Kliničkog bolničkog centra Split za prihvaćanje novčanih sredstava koja će se prikupiti tijekom navedene akcije i potrošiti za kupnju opreme.

Tijekom humanitarne akcije prikupljena su sredstva u iznosu od  124.234,91 kuna koji je umanjen za iznos bankovnih troškova od 516,37 kuna. Iznos umanjen za bankovne troškove  uplaćen je za nabavu opreme za Laboratorij Klinike za dječje bolesti Kliničkog bolničkog centra Split i to kao slijedi:

 

I mi organizatori i Klinika za dječje bolesti Kliničkog bolničkog centra Split prezadovoljni smo ostvarenim uspjehom.

Veći dio opreme je već isporučen KBC-u Split, a preostali dio kao i montiranje aparata uskoro će se obaviti.

Svima koji su na bilo koji način doprinijeli ostvarenju ove akcije, mi članovi Udruga sv. Vinka Paulskog  u RH,  Konferencija sv. Duje Split kao i djelatnici Klinike za dječje bolesti KBC Split želimo od srca zahvaliti.

Dobri Bog vas blagoslovio, mirom i zdravljem podario!

 

 

Konferencija sv. Duje Split
Lucija-Jozica Vlahović

 

 

Možda Vam se sviđa i ovo:

Olakšajmo život invalidnoj osobi

Olakšajmo život invalidnoj osobi Katici iz Osijeka uključenjem u humanitarnu akciju. Gospođa Katica Nožina Balić …