DRUŽENJE U SPLITU
DRUŽENJE U SPLITU

DRUŽENJE U SPLITU

Redovito mjesečno druženje Vinkovske obitelji u Splitu u našem samostanu oko Gospodnjeg stola i stola tjelesnog osvježenja kroz susrete i zakusku – slavili smo 18. svibnja 2018.g. Konferencija sv. Duje koja već niz godina, kako je poznato, okuplja potrebnike svjedočeći Gospodnju i vinkovsku djelotvornu ljubav radosno prati rast ovog zajedništvaVinkovske obitelji.

Svaki susret obilježi i poneka osobitost. Ovog petka su sestre dale svoj poseban doprinos i pečat, koji je sve prisutne ispunio udivljenjem i radošću. Zbor sestara sa s. Mirtom predvodio je pjevanje na misi i nakon mise sve prisutne počastio „buketom“ divnih melodija! Ono što posebno dira jest da su pratiteljice onih koji su na poseban način dionici Kristova križa sa suznim očima govorile o ispunjenosti duše dok su sestre pjesmom veličale ovaj susret.

Fra Frane, duhovnik Konferencije, je povezao ono uporno Petrovo ponavljanje Kristu iz evanđelja dana: Ti znaš da te volim!s našim svakodnevnim životom. Naše očitovanje ljubavi Kristu upravo je djelotvorna ljubav koju svakodnevno iskazujemo jedni drugima pomažući u potrebama potrebnih, i najpotrebnijih!!! Neka je slavljen Bog u svakom susretu koji slavi dobrotu i ljubav Oca nebeskog!!!

 

(smg)

 

 

Možda Vam se sviđa i ovo:

Učenici Osnovne škole Bilje pomažu potrebite preko konferencije Bezgrešnog začeća BDM Bilje

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE U OSNOVNOJ ŠKOLI BILJE Učenici i djelatnici osnovne …